Március

Visszajelzések a transzgenerációs traumaoldásról

Január 18-án volt az első, március 3-án a második este, amelynek fókuszában a transzgenerációs traumaoldás állt. A következő visszajelzéseket kaptuk. 

Fantasztikus és intenzív volt, hálás köszönet érte. 💖💖💖 

Nekem nagyon jólesett a légzés, a hirtelen jött feszültség kijött. Viszont érdekes nekem végig mögöttem voltak az őseim, és nem tudtam őket magam elé rakni. Nekem 2 érzésnél nagyon intenzív érzés volt, és sírógörcs jött rám.

Sziasztok! Nekem nagyon tetszett a transzlégzéssel összekötött oldás, sokkal dinamikusabbnak, erősebbnek éreztem így az egész folyamatot. A sámándob pedig ennek egy finom ütemet adott. Az energiaszálakat tisztán láttam, nem csak 3, de több generáción át, sokszor még az arcom is “eltorzult”, ami az oldások hatására aztán kisimult. Hálásan köszönöm ezt a tapasztalást! 😊🙏

Nekem jelenet pillanatok villantak fel, nézések, érzetek. A légzés végeztével pedig a könnyebbség érzés járt át. Az őseim tekintete megnyugtató volt.

Azt a családfát színesítettem ki a hozzájuk kapcsolódó történetekkel. Mamámnak vettünk egy nagymamás könyvet abba gyűjti a sztorikat.

Mamám 85, kérdezgetem mindig, meséltetem a történeteket, mondtam neki ma mire jövök és , hogy a transzgenerációs oldás milyen nagy lehetőség .. mondta, hogy majd meséljem el, mert nagyon kíváncsi. Kiviszem neki az Orvos-Tóth Noémi könyvét… Köszönöm  a mai élményt és inspirációt!

Hálásan köszönöm a meditációt!!! Nagyon sok érzés jött közben, az lenne a kérdésem, hogy egy traumánál az édesanyám arcát láttam és egy olyan szédülést éreztem, mintha egy ringlispriren ültem voltam. Nagyon intenzív volt! Van olyan, hogy “súlyozás” a traumák között? Hogy nekem ezzel volt a “legnagyobb dolgom”?? Köszönöm a válaszod!

Köszönöm ezt az élményt! Minden porcikában éreztem a fájdalmukat és a transzlégzéssel megkönnyebbült az egész testem éreztem, hogy minden fájdalom eloszlik és az öröm járt át. Anyai részről szinte minden volt, apai részről kevesebb. Voltak olyanok is velem, akiknek a nevét nem tudtam, de éreztem, hogy nem csak heten vannak jelen az őseim közül, hanem többen. Hálás vagyok hogy itt lehettem! Millió pusz Diána 😍🙏

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük