BEMUTATKOZÁS

Új Kör kurzusok és csomagok, az évkör lüktetésében.

Miről is van szó pontosan?

Elsősorban nem előadásokat, hanem gyakorlatokat és tapasztalatokat szeretnénk átadni. A különféle módszerek, technikát kulcsfontosságúak, ahogyan az élő történetek is, amelyekkel azonosulhatunk, amelyek inspirálnak minket. Fontos, hogy ne csak tanácsot, hanem kalácsot is adjunk, és olyan elfogadó, erőt adó közeget teremtsünk hozzá, amely segíti az egyéni életutak kibontakozását.

Kik vagyunk?

Az Új Egyensúly égisze alatt létrejövő kurzussorozatot Soma Mamagésa álmodta meg és indította el. Ebben az új projektben munkatársa és szellemi partnere az ujegyensuly.hu főszerkesztője, Barok Eszter. Az Új Egyensúly célkitűzéséről bővebben itt olvashatsz. Az új egyensúlyt segítő gyakorlatokat és tapasztalatokat az Új Egyensúly csapata mellett a témához kapcsolódó, különleges, meghívott vendégek adják majd át.

Alapító

Soma Mamagésa

Alapító

Soma MamagésaAz ÚJ KÖR induló évében - a nyári szünetet leszámítva - végig mentünk a teljes évkörön.

Utána indultak el a különféle önismereti és öngyógyító kurzusaink, amikből az online csomagok is lettek.

Ahogyan a BEMUTATKOZÁSBAN is olvasható:

Szeretnénk ebben a hatalmas, minden szinten átalakulást, változást hozó időszakban az új egyensúly megszületését azzal segíteni, hogy a mindenre erősen ható ÉVKÖRre hangolódunk: segítünk tudatosítani, miről szól az évkör, milyen energiák, történések hatnak ránk az adott hónapban dominánsan, és persze átnézzük, hogyan, mi minden által tudunk leginkább ráhangolódni az egyetemes rendre.

A később kurzusainkra pedig az önismeretre és öngyógyításra nyitottakat várjuk.

Az ÚJ EMBER (AZ ÚJ FÉRFI ÉS ÚJ NŐ, AZ ÚJ FÉRFI), csakúgy, mint őseink, lelke mélyén pontosan tudja, hogy Földünk gyógyulásához, az új egyensúly létrejöttéhez elengedhetetlen a természet, az évkör ritmusához és az egyetemes rendhez való visszatérés.

A ma tudatos embere számára pedig az is nyilvánvaló, hogy célirányos belső munka nélkül szinte lehetetlen egyensúlyban maradni.
Ebben a hatalmas változásban gyorsított felnövésben vagyunk benne.

Bízom, csapatommal együtt bízunk abban, hogy a kurzusainkkal és online csomagjainkkal ezt szolgáljuk.

Segítő

Barok Eszter

Barok Eszter vagyok, lassan 20 éve írok cikkeket, gyártok tartalmat a legkülönfélébb felületekre, és segítem mások írásainak még inkább ütőssé válását, az Új Egyensúly főszerkesztőjeként is. A közös pont a több tucat projektben: a kíváncsiság, nyitottság és a vágy, hogy segítsek átadni azt, amit üzensz a világnak. A természet a fő inspirációforrásom, spirituális utam során pedig elsősorban a sámánizmus és a dinamikus meditációk nyitottak meg új kapukat előttem.

Mi a célunk?

Szeretnénk ebben a hatalmas, minden szinten átalakulást, változást hozó időszakban az új egyensúly megszületését azzal segíteni, hogy ráhangolódunk az ÉVKÖRre és annak dinamikájára. Segítünk tudatosítani, miről szól az évkör, milyen energiák, történések hatnak ránk az adott hónapban dominánsan, és persze átnézzük, hogyan, mi minden által tudunk leginkább ráhangolódni az egyetemes rendre is.

Ehhez a következők erősítésére van szükség:

  • A stabilitást nem kívül, hanem belül keressük. (Minden, ami a „tengelyt”, a tartóoszlopunkat erősíti. „Alattam a föld, felettem az ég, bennem a létra.”)
  • Fejlődés önmagunk feltétel nélküli szeretetében, elfogadásában. („Minden külső visszajelzéstől függetlenül tisztában vagyok az értékeimmel.”)
  • Ezáltal fejlődés a szeretni tudásban. (Tükörvilág van, minden és mindenki én vagyok.)
  • Lejárt és lehúzó hitrendszerek felismerése és kigyomlálása.
  • A természet rendjének és törvényeinek a tisztelete – amin kint, úgy bent…
  • Egységtudat, holisztikus gondolkodás.

Célunk segíteni a két agyfélteke működésének az egyensúlyát, kiemelten a jobb agyféltekei funkciókat, hiszen jelenleg leginkább ennek a fejlesztésére van szükség.

VAGYIS:

Kreativitás

Spiritualitás

Kapcsolódás a transzcendentálishoz a már említett holisztikus gondolkodás és egység élmények átélése során.

Intuitivitás

Ugyanígy fontos a bennünk élő játékos örök gyerek megélése.

Hogyan kell elképzelni egy ilyen alkalmat?

A jelenlevők köszöntése, a mai téma bevezetése és a résztvevők bemutatása.

Elmondjuk, hogy mi a szándék (szükség esetén megkérjük az elemeket, égi segítőket, hogy támogassák a szándékunkat). Az adott naphoz mindig tartozik a zodiákus egy eleme is.

Rövid meditáció, amiben tudatosítjuk a tengelyünket, vagyis kapcsolódunk az Anyaföldhöz és a Forráshoz/Központi Naphoz/Szellemihez.

Az előadók fél, egy, illetve másfél órás intervallumokban váltják egymást attól függően, mennyi interaktivitás, gyakorlati elem van a tarsolyukban.

A kurzusok rendszeres eleme az, hogy párokat sorsolunk ki (vagy ZOOM szobák által, vagy a chat vonalon úgy, hogy megírják a kisorsolt partnerüknek a messenger elérhetőségüket).

Különféle mozgás, és légzőgyakorlatok - amelyeket szakemberek tartanak - szintén rendszeresen színesítik a kurzusokat.

Van lehetőség a kérdéseket feltenni, majd közös mantra következik.

Közös személyiségfejlesztő kártyajáték a Bioenergetic kiadó kártyái, illetve a pszichoterápiákban is gyakorta használt OH kártyák segítségével.

Közös gyógyító szándék küldése annak, akit kisorsoltunk. (Bárki elküldheti a közös csoportunkba, hogy mire kéri, hogy küldjünk neki energiát, és mi küldjük, de akár létre is hozunk ilyen támogatói csoportokat.) Adott esetben olyan konkrét szándékot vizualizálunk, ami a közjót szolgálja, akár embertársaink, akár Földanya szempontjából.

Zárókör és záró meditáció

(A végén „levezetjük” a földbe mindazt, amit nem kell, hogy magunkkal vigyünk.)

Egyelőre kizárólag online formában indulunk el, és amikor eljön az ideje, kilépünk 3D-be – ahogyan azt már 3 alkalommal az Everness Fesztiválon, és egyszer a saját (1 napos, mini) fesztiválunkon is tettük.
Bízom benne, hogy azt adjuk a ránk nyitottaknak, amire leginkább szükségük van ezekben az intenzív, változásokkal teli, új egyensúlyra törekvő világban.

Köszönöm, hogy együtt tehetünk ezért!