Beszippantott az online tér ellenére

Először nagyon furcsa volt az online tér, nem is igen találtam a helyem egészen addig, míg nem kellett figyelni arra, hogy milyen érzéseket vált ki a felolvasott szöveg. Ott aztán beszippantott, és a szünet elérkezésén is meglepődtem 🙂

A meditáció egyszerűen fantasztikus volt, még soha nem sikerült így szembenéznem az őseimmel, hála és köszönet érte!

A végén a közös ima pedig méltó befejezése volt a kurzusnak.

Összességében nagyon tetszett és be is tudott szippantani az online tér ellenére.

köszönöm mindezt:

Szabina

Rengeteg segítség és támogató energia

Kedves ÚJ KÖR csapata!

Nagyon köszönöm nektek ezt csodás, inspiráló, felismerésekkel és tanulással teli napot.
Nagyon tartalmas volt.
Rengeteg segítséget és támogató energiát kaptam ma.
Profi munka és profi csapat vagytok.
Nagyon sok sikert kívánok nektek a továbbiakban.
Szerető öleléssel kívánok nektek csodás napokat és hétvégét 🥰

K. F. Viktória

+++

Csodát műveltek!

Csodálatosak vagytok! Nagyon élvezem! Köszönöm! Sűrű, nem lehet közben semmi másra sem figyelni.
És hatsz, bárki bármit is mondjon, távban is tudsz olyan légkört teremteni, amit megérezve egyre magasabbra tudunk jutni.

Zseniális az Eszter is!

Nem tudom, hogy csinálod Somíta, de amikor olyan történeteket, tanításokat mondasz, amiket már hallottam tőled (most már rutinos vagyok, és továbbra is figyelek rád), úgy tudod azt kicsomagolni, hogy mindig tanulok belőle, sosem fordul unalomba, mindig van egy újabb oldala a mesédnek. Olyan a hatása, mint egy jó versnek, minél többször olvasod, annál több minden tanulható meg belőle. Hála!

Bizonyára tudjátok, hogy Csodát műveltek. Minden benne volt, a gyógyítás, a változtatásra való buzdítás, a másokért való cselekvés ösztönzése. Jó volt nagyon, annyi erőt adott, hogy körbe bicikliztem a várost, és most felemelném a házat. 🙂 Ki érti ezt?

Budai Lajber Tímea

+++

Hálás vagyok

Drága Somíta!

Gratulálok hogy létrehoztátok az új kört. Csodás elgondolás, hálás vagyok annak, hogy a részese lehetek.

Krassó Barbóca

+++

Rengeteget tanultam

Kedves Soma, Eszter és Anett!

Nagyon jó és hasznos volt a szeptemberi program, rengeteget tanultam (ismét) Köszönöm Nektek ezt a mai élményt, Áldás kísérjen benneteket továbbra is!
Szeretném kérni az ajándék csomagot.
Köszönettel:

Vera

+++

Mély és sűrű program

> Kedves Új Kör csapata,
>
> Köszönöm a mai élménydús, mély és sűrű programot.
> Érdekelne az online csomag is.
>
> Üdv,
> Timea

+++

Aki felé a közös energiaküldés irányult:

Szeretnék röviden visszajelezni.talán negyed 6 körül erősen elkezdtem szédülni, nagyon kipirosodtam, pedig csak ültem, nem csináltam már 4 órától semmit, pihentem, rákészültem. Erősen fájt a fejem a koronacsakránál, a pupilláim is kitágultak. Olyan 10 perc múlva kezdett el spontán, lassan elmúlni. Azóta kellemesen, kiegyensúlyozottan érzem magam, kicsit olyan “flow” érzésben vagyok még.
Nagyon szépen köszönök mindent.

+++

A méhtisztító átadása – visszajelzés

A szertartást megelőző napokban már megérkezett hozzám rengeteg információ konkrétan a kapcsolataimmal és a párkapcsolatommal kapcsolatban. Előtte két nappal egy hatalmas oldás történt a párkapcsolatomban, nagyon mély, nagyon régi sebeket, karmát sikerült a felszínre hozni. Ezután egy mély nyugalom szállt meg.
A szertartás napján izgatottan vártam már, hogy mi lesz. Bár a szertartást nem csináltuk meg, mégis olyan energiák szabadultak fel bennem, amikre nem számítottam. A tisztulás, ami elkezdődött a szertartás előtt, azon a napon még erősebb lett. Olyan felszabadultnak éreztem magam és ez a nyugalom tovább erősödött bennem. Másnap csak járkáltam a világban és boldog voltam. Mindent áldottnak láttam, minden olyan gyönyörű volt. A szertartáshoz már elkezdtem gondolatban és lélekben előkészülni. Mivel nekem egyetlen kapcsolatot kell kitisztítanom, ezért nem érzem ezt a részét nehéznek, mégis valahogy olyan érzésem van, hogy valami nagyobbat tartogat ez a szertartás számomra.
Hálás vagyok, hogy megismerkedtem “élőben” Somával, mert az hogy mennyire felszabadult, hogy mennyire önmagát képes adni és mennyit szeretetet sugároz felénk, nagyon nagy tanítás volt számomra. Hálás vagyok, hogy a belső hangom elvezetett ide és megélhettem ezt.

Transzgenerációs traumaoldás

„Kedves Somíta!

Szeretném elmesélni, hogy a januári meditációd, és a korábban elmesélt női ági trauma “feltérképezése” után nagyjából február 1 körül megfogantam, két kisbabával. 🙂 a héten voltunk túl az 12.heti nagy ultrahangon, minden rendben van az ikrekkel és az orvos jelenlegi tippje szerint mind a kettő kislány 🙂

2,5 év volt amíg próbálkoztunk előtte , 2 inszeminacioval a hátunk mögött, előjegyezve lombikra 🙂

Ennyi próbalkozás után csak rád tudom fogni a sikert

Nagyon köszönöm még egyszer az élményt, és azt is, hogy utána leveleztél velem!

További jó munkát, sikereket kívánok Neked is és a többi nőnek is, és várom, hogy majd egy személyes programon is találkozzunk!!

Noémi”