Október

PoliLili minden tabut ledönt, ha nincs egyensúly a szexuális életben

PoliLilivel, az 55 ezres követőtáborral rendelkező Ébredő Szexualitás YouTube csatorna tulajdonosával a 2017-es Everness fesztiválon, az Új Egyensúly-sátor látogatójaként találkoztunk először. Már akkor megfogott minket kendőzetlen őszintesége, bátorsága, ahogyan a szex tabutémáiról beszélt, nem sokkal később pedig az oldalon szerzőként is bemutatkozott

PoliLili, aki leginkább YouTuberként és szexuális fejlesztőként definiálja magát,  küldetésének érzi, hogy segítséget  nyújtson az embereknek örömtelibbé, gyönyörtelibbé tenni a szexuális életüket.

“Mindezt az önismeret útját járva, a szexről őszintén, tabuk nélkül beszélve, a szégyenérzeteket elengedve”

– teszi hozzá- Nagy utat járt be azóta, hogy először feltűnt az Új egyensúly-sátorban:  ma már táborokat tart olyan férfiak és nők számára, akik szeretnének (még) jobb szexuális életet, párkapcsolatot.

Az Új Kör keretében tartott előadásának témája olyan kérdéseket feszeget, amelyeket alighanem sokan feltettek már maguknak:  “Miért nincs már annyi szex köztünk? Minden kapcsolat kihűl idővel?” Túl sok az olyan házasság, ahol a felek elhidegülnek egymástól, és már egyre kevesebb lesz a szex köztük, pedig egyáltalán nem törvényszerű, hogy ide fusson ki egy hosszú távú kapcsolat.

“Évek óta kutatom, mit lehet megtenni az ilyen helyzetek visszafordítására (és elkerülésére). Klienseim és a személyes élményeim tanulságaiból mesélek az előadás során”

– mondja PoliLili.


Az előadást követően rövid megbeszélés is lesz a résztvevők számára 3-as csoportokban, majd megosztókörre is sor kerül, amikor a kurzus résztvevői kérdezhetnek, visszacsatolhatnak adhatnak az előadó számára.

A cél adja magát: tudatosítani, hogy milyen érzéseket mozgat meg bennünk egy-egy ilyen helyzet, és min tudunk változtatni (nem pedig a párunkat megváltoztatni). A kiscsoportos megosztás eredményeképp megtapasztalhatjuk, hogy léteznek más nézőpontok is (akár lehet köztük olyan is, ami hasonlít a párodéhoz vagy épp a sajátodhoz),. Fontos üzenet, hogy “nem vagy egyedül”, “nem is vagy olyan elcseszett”, és teljesen normális, amit érzel.

Nyitókép: Rakicevic Nenad, Pexels

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük