December

Dézsi Réka: A születés életünk forgatókönyvének mintája, érdemes mélyebbre ásni

Dézsi Réka dúla, tréner és coach az Új Egyensúly egyik legszínesebb szerzőjeként főként az anyaság és a szülés, születés témájában írt nagy látogatottságú, értékes cikkeket. Az azonban, amit Réka tud, messze túlmutat a szülőszoba keretein: több éve az üzleti életben is tanácsadóként tevékenykedik, szervezetfejlesztésekben vesz részt. Segít megtalálni a felszín alatt működő dinamikákat, erőket, játszmákat, az üzletben is, ahogyan a családokban, a szülőszobán és az irodákban egyaránt. 

“A születés az a minta, amivel legelőször találkozunk, és mélyében meghatározza a személyiségünket, a reakcióinkat különféle válsághelyzetre. Ráadásul mindig minden születik, fejlődik és új szintre lép. Egy döntés, egy vágy, az akarat mind-mind átmegy ezeken a stációkon”

– mondja Réka, aki sok száz nőt kísért az útján az anyasága felé, több, mint kétszáz apát kísért a szülőszobán a párja mellett megküzdeni a kimondatlan démonokkal, azokkal a félelmekkel, amikről nem tudunk, nem akarunk beszélni.

“Decemberben az évkör éli meg a legmélyebb pontját és emelkedik egy új szintre. Az elme megértésében segít az előadás, a lélek megérzésében pedig a meditáció. Hogy máskor te magad is könnyebben elmélyülj, kapsz egy bónusz labirintus-mintát, amit kedvedre színezhetsz, gyurmázhatsz, festhetsz, hogy a magad fejlődését segítsd.”

És hogy mit kapsz majd Rékától? Réka erős, komplex összefüggéseket átlátó motivátor, aki nőknek és férfiaknak egyaránt sokat adhat. Egy meditációval támogatott előadást tart a születés, megszületés, újjászületés, hogyan szüld magad újjá témában. Ahogy fentebb említette, bónuszként adja majd azt is, hogyan rajzolj labirintust.

Nyitókép: Giulia May, Unsplash

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük