December

Szűcs-Trömbőczki Kátya: irányított relaxáció, hogy minden nap tiszta lélekkel induljunk

Szűcs-Trömbőczki Kátya coach, tréner 2 éve az Új Egyensúly állandó szerzője, de állítása szerint mióta megszületett, önismerettel foglalkozik. Valaha élsportoló volt, amit elképesztő testtudata és alázata is tükröz, most elsősorban nőknek segít, hogy magabiztosabbak legyenek, de a spiritualitást férfiakhoz és nőkhöz egyaránt közelebb hozza. 

“Minden történést, minden cselekedetet, minden gondolatot szenvedélyesen elemzek, hogy minél mélyebben megismerjem önmagam. Mivel nagyon sokféle szélsőséges élethelyzetet éltem át, sokféle dolgot tapasztaltam, ezért hivatásomnak azt érzem, hogy a tudásomat, élethez való hozzáállásomat átadjam másoknak is”

– vallja Kátya, aki öt gyermek édesanyja, és 15 évig élt egy tanyán. Húsz éven át tartott edzéseket, főként gyerekeknek, munkája során rengeteg különféle emberrel és élethelyzettel találkozott. 

“Hiszem, hogy a testünk üzen nekünk, csak meg kell tanulnunk figyelni rá, hiszem, hogy érzelmeinket tudatosítva felhasználhatjuk az általuk keletkezett energiát, és hiszem, hogy életünket akkor tudjuk irányítani, ha megismerjük erősségeinket, gyengeségeinket és azt, hogy ezeket hogyan tudjuk felhasználni céljaink érdekében. Hiszek abban, hogy minden emberben ott lakozik egy értékes drágakő, és rálelhetünk a sajátunkra, ha elcsendesítjük a külső zajokat.”

– teszi hozzá. Manapság Kátya főként workshopokat tart, önismereti fókusszal.

És hogy miről is szól a gyakorlat, amivel meglep minket?

“Egy irányított relaxáció, amelynek célja, hogy az érzelmekből, élményekből adódó feszültségek tudatosítása által segítsük a letisztázást, kiürülést. Minden étkezésnél tiszta tányérból eszünk, és minden étkezés után elmossuk a tányért; tegyük meg ezt a testünkkel, lelkünkkel is. Induljunk tiszta lélekkel minden nap.”

Ne hagyjátok ki ezt a különleges gyakorlatot, amit nap mint nap használhattok majd otthon is!

Nyitókép: Thewonderalice on Unsplash

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük