November

Élményjóga dr. Tihanyi Benedekkel: egy kutatóorvos jógaórái az önszeretet és az ízületvédelem jegyében

Dr.  Tihanyi Benedek orvos, élményjóga-oktató, testközpontú önismereti tréner, életmódtanácsadó és meseterapeuta jógaóráján támogatást nyersz ahhoz, hogy barátságosan figyeld a tested, az önszeretet és az ízületvédelem jegyében. Meghívást kapsz a jógázás közbeni képi, érzelmi és más élmények, üzenetek tudatosítására is, az önismereti lehetőségek megnyitásáért.

Benedek segítőként és kutatóként is az energiaszint és a fáradtság szabályozásával, a harmonikus test-tudat kapcsolattal foglalkozik. Azzal, hogyan érezzük magunkat igazán jól a bőrünkben, és mit kezdjünk azzal, ha rosszabb passzban vagyunk.

Az ELTE PPK Ádám György laborjában végzett pszicho-biológiai kutatásaival phd fokozatot ért el. Fő témája a bizsergés és az „energia”-élmények testi-lelki háttere.

Az Odú stúdióban pedig test-tudat foglalkozásokat és kommunikációs tanfolyamokat tart, valamint kollégáival jógaoktatókat, önismereti trénereket képez.

Barátkozz a testeddel! blog írója. Ismeretterjesztő írásai és előadásai révén igyekszik közkinccsé tenni a test-tudat kapcsolat és az egészségmegőrzés fontosságát, áthidalni a kórházi orvoslás, a pszichológia és a komplementer gyógyászat közti szakadékokat, és a társadalmi problémák önismereti feldolgozásán keresztül erősíteni a társadalmi együttműködést.

Nyitókép:  Jeremy Bishop, Unsplash

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük