November

Pákozdi Eszter: saját veszteségfeldolgozó technikámat osztom meg a válásom után

Pákozdi Eszter blogger harmadik éve az Új Egyensúly állandó szerzője, cikkei főként az anyasebek-szülősebek, korlátozó családi hiedelmek és az egyéni felelősségvállalás témájában értek el tízezreket. A közelmúltban újabb kihívás elé állította őt a létezés: egyik napról a másikra egyedül maradt hároméves kislányával. Az új élethelyzet egészen új megküzdési stratégiák felé sodorták Esztert, és most készen áll arra, hogy történetét és veszteségfeldolgozó technikáját veletek is megossza. 

Bemutatkozása a következő:

“A nevem Pákozdi Eszter, 30 éves vagyok. Tavaly márciusban költöztünk be az évek óta tervezett és vágyott családi házunkba a férjemmel, és az akkor hároméves kislányunkkal. Ezután pár hónappal a férjem hirtelen elhagyott minket. Egyik napról a másikra egyedül találtam magam. Mindezek után ahhoz, hogy a kislányunkat a lehető legnagyobb lelki békében tudjam egyedül nevelni ki kellett alakítanom a saját veszteségfeldolgozó technikámat. Ezt szeretném megosztani Veletek.”

Az Új Egyensúly csapata által is tesztelt módszer nem csak azok számára hasznos, akik szakításon vagy váláson estek épp át, de az feldolgozás és az elengedés legkülönfélébb eseteinél is segítséget nyújthat. Egy ilyen csoportos foglalkozás természetesen nem pótolja az egyéni terápiát, de segíthet más távlatból szemlélni a problémánkat, és otthon, egyénileg dolgozni a feloldásán, megoldásán.

Tartsatok velünk! 

Nyitókép:  Saad Chaudhry ,Unsplash

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük