1–12 termék, összesen 13 db

A krízis transzformációs ajándéka és a Fény születése bennünk, bónusz jegyzetekkel

7,900Ft

Előadások, meditációk, gyakorlatok, önismereti kártyázás, kerekasztal beszélgetés. A hanganyag mellé jegyzetek.

Az elengedés szeretetteljes művészete (ajándék jegyzetekkel)

7,900Ft

Előadások+gyakorlatok+jegyzetek, bónuszok. Nem csak azoknak ajánljuk, akik traumát, gyászt, válást élnek át, de azoknak is, akik a saját elmúlásukkal kapcsolatos félelmeiken szeretnének dolgozni, hiszen a halálfélelem minden félelem alapja. Ha azt oldod, minden félelmed oldódik. A csomag az egyéni terápiát természetesen nem helyettesíti, de hasznos kiegészítője lehet annak.

Az út a sikerhez, a korlátozó hiedelmek lebontásával – ajándék jegyzettel, bónusszal

7,900Ft

Szeretnél nem csak gazdag tudástárat és inspiráló történeteket, de bármikor újra elővehető gyakorlatokat és technikákat is kapni ahhoz, hogy közelebb kerülj céljaid eléréséhez? A szeptemberi Új Kör interaktív blokkjainak ugyan így nem lehetsz részese, de a tudás a tiéd, és bármikor újra és újra előveheted az anyagokat.

Egyensúly a szerelemben, szexben és az életben – ajándék jegyzettel és bónusszal

5,900Ft

Előadás, gyakorlat, kerekasztal beszélgetés. Ha ezt a csomagot választod, akkor a két agyféltekéd működését tanulod meg összehangolni a kiegyensúlyozottabb élet érdekében, illetve a szexről – két ember kapcsolódásának egyensúlyáról – kezdesz el jó eséllyel másképp gondolkozni.

Fejes Szonja: Sámánok

2,900Ft

Minicsomag a sámánisztikus hagyományok és kultúra jegyében, két előadás gyakorlattal és jegyzetekkel.

Megtisztulás és a terheink lerakása egy új életszakaszban – a lélek és az otthon szintjén is

7,900Ft

Nagycsomag ahhoz, hogy terheinket lerakva, megtisztulva kezdjünk el egy új életszakaszt, illetve a fizikai szinten, az anyagban, az otthonunkban is magasabb energiaminőség kísérjen bennünket.

Módosult tudatállapotokkal a bőségért, bónusz jegyzetekkel

5,900Ft

Kompakt csomag a szeptemberi kurzusnak abból az anyagából, amely a tudatalatti szerepére fókuszál a bőséghez és a sikerhez vezető úton.

Soma Mamagésa: Az Új Nő és az Új Férfi jellemzői minikurzus I.

2,900Ft

Legyen a tiéd Soma Mamagésa első előadása, meditációval

Soma Mamagésa: Az Új Nő, az Új Férfi és a párkapcsolat (9 órás nagycsomag, bónusz jegyzetekkel)

9,600Ft

Ez a csomag Soma Mamagésa 3 estét foglalkozásának anyaga: előadás, gyakorlat és bónusz jegyzetek a gyakorlatok leírásával és ajánlott irodalommal. Most évkezdő akcióban, január 8. szombatig csak 6900 Ft-ért!!!

Tudatalattidtól a tudatosságig célod elérése érdekében

5,900Ft

Ez egy négy blokkból álló kompakt csomag az Út a sikerhez kurzus esszenciájából. Előadás a korlátozó hiedelmekről és a tudatalatti faktorok kezeléséről, inspiráló kerekasztal beszélgetés és gyakorlatok, amelyek belső munkádat segítik.