1–12 termék, összesen 17 db

Az elengedés szeretetteljes művészete (ajándék jegyzetekkel)

7,900Ft

Előadások+gyakorlatok+jegyzetek, bónuszok. Nem csak azoknak ajánljuk, akik traumát, gyászt, válást élnek át, de azoknak is, akik a saját elmúlásukkal kapcsolatos félelmeiken szeretnének dolgozni, hiszen a halálfélelem minden félelem alapja. Ha azt oldod, minden félelmed oldódik. A csomag az egyéni terápiát természetesen nem helyettesíti, de hasznos kiegészítője lehet annak.

Az út a sikerhez, a korlátozó hiedelmek lebontásával – ajándék jegyzettel, bónusszal

7,900Ft

Szeretnél nem csak gazdag tudástárat és inspiráló történeteket, de bármikor újra elővehető gyakorlatokat és technikákat is kapni ahhoz, hogy közelebb kerülj céljaid eléréséhez? A szeptemberi Új Kör interaktív blokkjainak ugyan így nem lehetsz részese, de a tudás a tiéd, és bármikor újra és újra előveheted az anyagokat.

Egyensúly a szerelemben, szexben és az életben – ajándék jegyzettel és bónusszal

5,900Ft

Előadás, gyakorlat, kerekasztal beszélgetés. Ha ezt a csomagot választod, akkor a két agyféltekéd működését tanulod meg összehangolni a kiegyensúlyozottabb élet érdekében, illetve a szexről – két ember kapcsolódásának egyensúlyáról – kezdesz el jó eséllyel másképp gondolkozni.

Fejes Szonja: Sámánok

2,900Ft

Minicsomag a sámánisztikus hagyományok és kultúra jegyében, két előadás gyakorlattal és jegyzetekkel.

Félek, hogy nem foganok meg- transzgenerációs trauma oldás

7,000Ft

Szeretnék részt venni ezen az online programon január 18-án 18 órától 21 óráig.

Módosult tudatállapotokkal a bőségért, bónusz jegyzetekkel

5,900Ft

Kompakt csomag a szeptemberi kurzusnak abból az anyagából, amely a tudatalatti szerepére fókuszál a bőséghez és a sikerhez vezető úton.

Soma Mamagésa: Az Új Nő és az Új Férfi jellemzői minikurzus I.

2,900Ft

Legyen a tiéd Soma Mamagésa első előadása, meditációval

Tudatalattidtól a tudatosságig célod elérése érdekében

5,900Ft

Ez egy négy blokkból álló kompakt csomag az Út a sikerhez kurzus esszenciájából. Előadás a korlátozó hiedelmekről és a tudatalatti faktorok kezeléséről, inspiráló kerekasztal beszélgetés és gyakorlatok, amelyek belső munkádat segítik.

3 hónapos téli bérlet ajándék felvételekkel, jegyzetekkel, bónuszokkal + Soma Mamagésa meditációjával

29,900Ft

Részvétel a decemberi, januári és februári egész napos online programon. A tavaszi hónapok élő találkozók lesznek,  hamarosan külön bérletet is elérhetővé teszünk rájuk az érdeklődők számára.

Decemberi program ajándék meditációval, a felvétellel és bónuszokkal

14,900Ft

2021.12.18.

Early Bird áron 12.05-ig!

A fény születése, az adakozás hónapja. Szembenézés a saját árnyékainkkal. Mi mindent szeretnénk magunkban a fény felé emelni? Mindaz, ami ahhoz kell, hogy a továbblépés könnyebb legyen.